top of page
IMG_0678.jpeg

Over Advocatenkantoor
ZELA

Het Kantoor

Advocatenkantoor ZELA onderscheidt zich door haar laagdrempelige en betaalbare dienstverlening.

 

Zo mogelijk staan wij u bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo/toevoeging). Wanneer u niet in aanmerking komt voor een zogenaamde toevoeging bieden wij u betaalbare rechtsbijstand waarbij rekening wordt gehouden met uw budget en persoonlijke omstandigheden. Ook vaste prijsafspraken zijn mogelijk.

Ellis Zeeuw van der Laan en Julia Sol hebben een gedegen kennis van alle facetten van het Personen- en Familie- en Jeugdrecht. Het kantoor werkt samen met diverse financiële en fiscale specialisten waardoor eventuele aanvullende kennis direct beschikbaar is.

Medewerkers

Ellis Zeeuw van der Laan - Julia Sol - Advocaat - Hilversum - Familierecht - Jeugdrecht - Erfrecht - Mediation

Ellis Zeeuw van der Laan   |   Advocaat 

Familierecht   |   Jeugdrecht

Echtscheidingen   |   Omgangsregelingen
Mediation   
|   Ondertoezichtstelling
Uithuisplaatsing   
|   Erfrecht

In 2011 heeft Ellis zich met het advocatenkantoor Zeeuw van der Laan gevestigd in het Ondernemershuys in het Oriongebouw aan de Seinstraat 22.


Ellis heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na een studie bedrijfskunde heeft zij haar rechten studie afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met afstudeerrichting Arbeidsrecht en Sociaal Verzekeringsrecht.  

 

Voordat zij de overstap maakte naar de advocatuur werkte zij geruime tijd in het familiebedrijf Hotel De Witte Bergen en voor onder andere brancheorganisaties Koninklijk Horeca Nederland en ANKO.  

 

In de advocatuur heeft zij zich als 'sociaal advocaat' verder gespecialiseerd in het familie, jeugd en erfrecht. Zij volgde hiervoor  de specialisatieopleidingen de Jeugdrechtadvocaat, leergang Erfrecht en Bijzonder Curator in familiezaken.
In 2021 heeft Ellis haar vaardigheden uitgebreid  met het volgen van een  Mediation opleiding bij de Lime Tree.  
 
Zij is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten, de Vereniging Sociale Advocatuur en de Gooische advocaten Vereniging.
 
Naast haar Advocatenpraktijk is Ellis  Gemeenteraadslid in de Gemeente Hilversum waar zij woordvoerder is op het onderwerp Sociaal Domein Veiligheid en openbare Orde.
Zij is  vrijwilliger  bij PUM waarvoor zij projecten heeft uitgevoerd op het gebied van Hospitality en toerisme in verschillende landen waaronder Rwanda, Sierra Leone, Nepal, Vietnam en Kenya.

Julia Sol - Advocaat - Hilversum - Familierecht - Jeugdrecht

Julia Sol    Advocaat

Familierecht   |   Jeugdrecht

Echtscheidingen   |   Omgangsregelingen
Allimentatiekwesties   
|   Ondertoezichtstelling
Uithuisplaatsing

Na haar studie rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam is Julia in 2010 beëdigd als advocaat. Al tijdens haar studie werkte zij binnen het familierecht. Eerst als vrijwilliger bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam en later als student-stagiair bij verschillende advocatenkantoren en bij de rechtbank.
 
Na haar afstuderen heeft zij vijf jaar gewerkt als advocaat zowel in dienstverband als in een zelfstandige praktijk. Ook hier was zij voornamelijk werkzaam binnen het familierecht, maar ook binnen het strafrecht en het arbeidsrecht heeft zij toen enige ervaring opgedaan. De nadruk is steeds verder verschoven naar het familierecht, waar altijd haar hart heeft gelegen.


Sinds 2016 is Julia werkzaam bij Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan. Zij heeft de afgelopen jaren als jurist gewerkt op het kantoor, waarmee zij de advocatuur nooit helemaal heeft verlaten. Inmiddels is zij opnieuw beëdigd als advocaat, zodat zij samen met Ellis de cliënten binnen het familierecht kan bijstaan.
 
Naast haar werkzaamheden bij Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan maakt Julia deel uit van het wedstrijdsecretariaat van Zwemvereniging Torpedo.

|   julia@advocatenkantoorzela.nl

|   06-57323048

Vacature    Studentstage

We hechten er belang aan dat studenten kennis kunnen maken met de rechtspraktijk op een klein kantoor, dat zich richt op de sociale advocatuur.
Wij worden dan ook twee dagen per week bijgestaan door een student-stagiair. Meestal is dat een student aan het einde van de bachelor studie Rechten of tijdens de master rechtsgeleerdheid. 

Ben je in je laatste fase van je bachelor/masterfase en geïnteresseerd in familierecht? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV.

bottom of page